Gönderen Konu: VirtualBox 6.0.0 Plus Extension  (Okunma sayısı 3634 defa)

danua

• Yönetici
  • Kıdemli Üye
  • Karma 65535
VirtualBox 6.0.0 Plus Extension
« : 21 Mart 2019, 22:17:57 »
VirtualBox 6.0.0 Plus Extension

VirtualBox (Oracle VM VirtualBox),  sanal makinelerin oluşturulmasını ve yönetimini destekleyen gelişmiş bir sanallaştırma yazılımıdır.
Yazılım sayesin de yalnızca bir makineye çok sayıda işletim sistemi kurabilirsiniz. Başka bir deyişle, “ana” işletim sistemi içerisindeki “ekstra” işletim sistemini kolayca kurabilir ve uygulayabilirsiniz. Bu nedenle, sanal sistemlerde meydana gelen tüm değişiklikler ana sistemi etkilemez.

VirtualBox, birden fazla işletim sisteminin tek bir makinede sanallaştırılması için eksiksiz bir çözümdür. Mevcut sistemi ve Uygulamaları kaybetmek zorunda kalmadan fiziksel bir bilgisayarı sorunsuz bir şekilde simüle etmek gibidir.
Depolama alanı, bellek, ekran boyutu, ağ kartı, güvenlik ve daha fazlası dahil olmak üzere donanım gereksinimlerinizi özelleştirebilirsiniz.
Oracle VM VirtualBox, VMware'e benzer, Mac OS X, Linux, Solaris ve Windows'un tüm sürümlerini destekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (32 bit veya 64 bit - tüm sürümler) veya Mac OS X veya Linux (x86 veya x64)
Makul hızda bilgisayar
1024 x 768 ekran

Linkback: VirtualBox 6.0.0 Plus Extension
𐱅𐰇𐰼𐰚

Sitelerim
:::::::::::::::::::
telkaricim.com

Tags: