VMware Workstation Pro 15.0.3VMware Workstation Pro, size kapsamlı özellikleri ve yüksek performansıyla bir sonraki sanallaştırma seviyesine götürecek lider PC sanallaştırma yazılımıdır.
VMware Workstation, zengin kullanıcı deneyimi, en geniş işletim sistemi desteği ile geliyor ve işlerini yapmak için sanal makinelere ihtiyaç duyan profesyoneller için tasarlandı.
VMware Workstation Pro Full, en son teknolojilerden yararlanır, böylece Linux, Windows ve daha pek çok işletim sistemindeki uygulamaları aynı PC'de aynı anda çalıştırabilir, Windows 10 gibi yeni işletim sistemlerini kolayca değerlendirebilir, test yazılımı uygulamaları, yamalar ve daha fazlası.
VMware Workstation 15 Pro, herhangi bir işletim sisteminde aynı anda çalıştırarak yazılımı test etme, geliştirme, gösterme ve dağıtma yolunu dönüştürür. Birden fazla işlemci çekirdeği, bellek ve grafik belleği kullanma becerisiyle bilgisayarınızın kaynaklarını en üst düzeye çıkarır.
Minimum Sistem Gereksinimleri:Windows 7/8 / 8.1 / 10 veya Sunucu 2008/2012/2016 (yalnızca 64-bit - Tüm sürümler)
1,3 GHz çok çekirdekli işlemci
2 GB RAM (Bellek)
DirectX 10
1,5 GB boş disk alanı
1024 x 768 ekran

Linkback:
VMware Workstation Pro 15.0.3